ЕНА първа помощ
Блог - Ena1111.bg

Частни линейки за транспортиране на болни и пострадали от Европа до България и от България към Европа

Важно е да знаете, че частните линейки транспортират болни и пострадали от Европа до България и от България до Европа. При необходимост от транспортиране на болни, нуждаещи се от специфично оборудване и медицински екип, то те разполагат с такива.

Когато избирате фирма, която да транспортира пострадалия, не се водете по цената, понякога евтиното излиза скъпо. Имайте предвид, че българските линейки са в пъти по-евтини от същите в чужбина. Всеки случай се изчислява самостоятелно. Цената зависи от разстоянието и необходимия екип. Ако видите сайтове с публикувани цени, например Берлин-София или Истанбул-София, това показва, че сайта не е на специализирана компания за медицински транспорт, а някой си е купил линейка и е решил да извършва транспорт без да има понятие от деността. Това означава, че ще бъдете подведени и ще ви бъде обещано всичко, но дали е изпълнено и вие самите няма да разберете. Често се случва лица без медицинско образование да се представят за лекари. Ще разберете чак когато се случи проблем.

Медицинския транспорт е изключително специфична дейност, свързана с много рискове, които трябва да бъдат предвидени. В тази връзка той не е товарен транспорт. Подценяването на сложността му може да доведе до необратими последици.

ЕНА първа помощ предлага медицински транспорт в цяла Европа.
ЕНА първа помощ полага необходимите грижи по време на пътуването, като координационен център следи движението на линейката в реално време и оказва необходимата помощ, ако по пътя се влоши състоянието на пострадалия.
Екипите на ЕНА първа помощ имат опит в пътуването извън България.
ЕНА първа помощ разполага с необходимото оборудване и екипи за извършване на международен медицински транспорт.

Call Now Button