ЕНА първа помощ

Най-лесният начин да поръчате нашите услуги е като се обадите на телефон 0882 001 110 (Viber и WhatsApp) или на кратък номер *1111 (без увеличение).

Наш оператор ще приеме обаждането Ви и ще Ви зададе уточняващи въпроси.

На база въпросите операторът ще Ви препоръча най-доброто решение съобразено с Вашето искане, т.е. най-подходящата линейка, оборудване, екип и т.н.

Специализиран медицински транспорт

За специализиран медицински транспорт препоръчваме да се обадите и да си запишете час по-рано. Желателно е това да се случи няколко дни по-рано или предишния ден, или няколко часа по-рано, защото има моменти, в които нашите екипи са изключително натоварени.

Неотложна помощ и домашни посещения

За неотложна помощ и домашни посещения се обадете в момента на възникване на необходимост и наш оператор ще Ви изпрати екип (в случай, че са заети всички, то първи освободил се), също така можете да си запишете час, в който искате посещение.

За медицинско осигуряване на мероприятия се обадете възможно най-рано, за да запишете ден и час.

За всички останали услуги се свържете с оператор, който ще Ви прехвърли на лице отговарящо за услугата.

Общи условия за поръчка

Заявителите на услуги носят отговорност за направената заявка, за типа заявена линейка, за наличие или не на придружаващ медицински екип, за подадената информация относно състоянието на превозваното лице и други по направената заявка.
Изпълнителят не носи отговорност за направената заявка и когато същата не отговаря на състоянието на превозваното или обслужвано лице, поради невъзможност изпълнителят на услугата да се запознае със състоянието на превозваното или обслужваното лице.
Съгласно българското законодателство, нямаме право да оказваме спешна помощ. Всички повиквания, за които преценим че са за спешна помощ ще откажем. Ако Вашето състояние е спешно, трябва да се обадите на телефон 112. Ако вече сте се обадили на спешна помощ и те са Ви отказали или казали че не сте за тях, то Вие сте за нас.
Поради спецификата на дейността ни и независещи от нас обстоятелства е възможно линейката да пристигне по-рано или по-късно от указаното време. Заявките се изпълняват приоритетно в зависимост от състоянието на лицето.
Заявителите подписват хартиени Общи условия в образец в зависимост от избраната услуга.Можете да се свържете с нашите екипи денонощно на телефони *111 или 0882 001 110. Ние работим без почивен ден.

В нашия сайт ще откриете имейл и форма за контакт, чрез която също можете да изпратите запитване.

Да, можете да запишете час в удобно за вас време, като се уговорите с нашите оператори.

Те ще ви предоставят информация, за часовете, в които лекар може да ви посети и каква ще бъде цената.

За заявка на специализиран транспорт е желателно да запишете час, няколко дни по-рано. За съжаление има моменти, в които екипите ни са натоварени и не могат да реагират веднага.

Ако запишете час по-рано, можете да бъдете спокойни, че ще бъдем при вас навреме.

Нашите екипи работят денонощно и приемат обаждания, независимо дали е работен, празничен или почивен ден.

Не се колебайте да ни потърсите по всяко време, когато ви се налага.

Можете да поръчате домашно посещение и да запишете час за преглед на място, като ни се обадите или ни пишете.

Ако желаете да заявите абонаментни посещения от лекари, ще получите преференциални цени.

Call Now Button