fbpx
ЕНА първа помощ

Плащането се извършва преди извършване на услугата.

Операторът приел обаждането ще уточни най-удобния за Вас начин на плащане.

Приемаме плащане по следните начини:

  • в брой на каса, за което ще получите касов бон в момента на плащането. Операторът ще Ви информира за най-близката каса до Вас.
  • по банков път, за което ще имате платежно от банката, с което сте наредили сумата. Банковата сметка ще получите от оператора.
  • с кредитна или дебитна карта на каса или на място, за което ще получите касов бон и бележка от банковия терминал. Операторът ще Ви информира за най-близката каса до Вас. На място може да заплатите с мобилен картов терминал.
  • в брой на място, за което ще получите касов бон в момента на плащането

Ако желаете фактура, заявете на оператора, за да може същата да Ви се издаде и да се предостави по удобен за Вас начин.

Сумата по заплатена услуга не се възстановява, освен в случаите на летален изход на лицето, към което е насочена услугата, преди тя да бъде извършена. Плащането трябва да бъде преди използването на частните линейките. Предварително нашите оператори ще уточнят с вас по какъв начин желаете да платите.

Ние ви предлагаме няколко варианта на плащане, за да изберете най-удобният за вас.

Имате възможност да платите по банков път, в брой на каса, в брой на място и с кредитна или дебитна карта. Независимо какъв метод ще изберете, ще получите касова бележка.

Да, издаваме фактури. За да получите фактура, трябва при заявяване на услугата да информирате оператора.

В случаите, когато предпочитате да платите чрез банков превод, ще получите банковата сметка от оператора, на когото заявявате линейка.

Ние разполагаме, с няколко офиса за работа с клиенти. Когато заявите линейка, нашият оператор ще ви насочи към най-близкият до вас.

Call Now Button