ЕНА първа помощ

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ ПРИ ВОДЕЩИ ЛЕКАРИ И СПЕЦИАЛИСТИ

Записване на часове при водещи лекари/специалисти в гр. София:

➡️ кардиолог

➡️ ангиолог

➡️ съдов хирург

➡️ гастроентеролог

➡️ невролог

➡️ уролог

➡️ пулмолог

➡️ ортопед

➡️ лъчетерапевт

➡️ онколог

➡️ офтамолог

Записване на часове за:

➡️ преглед – първичен или вторичен

➡️ консултация – лично или по документи

➡️ второ мнение

➡️ изследвания

➡️ хирургия – иванзивна и неиванзивна

➡️ лъчелечение

➡️ ЯМР, скенер (компютърен томограф)

Имате здравословен проблем:

➡️ кардиология и ангиология
Високо кръвно налягане, сърдечна недостатъчност, ритъмни нарушения, предсърдно мъждеене, тахикардия
Разширени вени, съдови проблеми
Лесна умора, висок холестерол, задух, атеросклероза, венозна тромбоза, лимфедем

➡️ съдова хирургия
Артериални и венозни заболявания. Аневризми на коремна аорта
Диабетно стъпало

➡️ гастроентерология и хепатология
Заболявания на хранопровода, стомаха, тънкото и дебело черво, черения дроб, панкреаса, жлъчната система
Рефлукс, язва, гастрит, тежест и подуване на стомаха, киселини, хиатална херния, болести на червата, полипоза и рак на дебелото черво, проблеми с жлъчката (камъни в жлъчката), заболявания със стомашно-чревния тракт, включително тънко черво и панкреас, хепатология (чернодробни проблеми), подагра
Гастроскопия и колоноскопия

➡️ неврология и неврохирургия
Дискова херния, нарушение на хипоталамуса, епилепсия
Световъртеж, постоянно главоболие, гадене, временна загуба на ориентация, преходна загуба на съзнание, мускулна слабост, болки в гърба, скованост, частична или пълна парализа, усилени и отслабени рефлекси, припадъци, зрителни нарушения, парези

➡️ ортопедия
Затруднено ходене, намалена или лисваща подвижност на ръка или крак, болки в коленете, болки в тазобедрената става, накуцване, израстнало кокалче

➡️ урология
Проблеми с простатата, камъни в бъбреците и в пикочните пътища, цистит
Често уриниране, проблеми с уринирането, болки в областта на пикочния мехур, оцветяване на урината, болка или уголемяване на тестисите, сексуална и еректилна дисфункция

➡️ онкология
Онкологични заболявания – рак на дебелото черво, рак на простатата, рак на маточната шийка, рак на гърдата, рак в мозъка, рак на белия дроб, рак на тестиса

➡️ лъчелечение
Най-новата и модерна апаратура на Балканите, включително възможност за Стереотактична радиохирургия (СРХ).

➡️ офтамология
Заболявания на очи – катаракта (перде), глаукома, лазерна корекция на зрението, диабетна ретинопатия, макулна дегенерация, ретинална хирургия, кератоконус, окулопластика, страбизъм, сухо око, витреоригенална хирургия и други.

Водещи лекари/специалисти:

🩺 Проф. д-р Иво Петров

Кардиология и ангиология

Проф. Иво Петров е първият инвазивен кардиолог в България, който имплантира ендопротеза при аортна аневризма и дисекация (вкл. за първи път в света при дете). Преподавател, иноватор и пионер в областта на ендоваскуларната терапия в България. Извършва първата процедура каротидно стентиране и тромбекстракция на съдове на мозъка за лечение на мозъчен инсулт. Пионер в международен мащаб е за имплантиране на бифуркационни стентове при сложна патология на артериите на сърцето. През 2018 г. извършва първата у нас операция по имплантиране на MitraClip на 83-годишен пациент с митрална стеноза. Първи у нас е въвел в практиката извършване на ренална денервация при резистентна хипертония, както и ендоваскуларно лечение при хронична цереброспинална венозна недостатъчност, Мей-Търнър синдром, стенотична и аневризмална патология на коремната аорта.

🩺 Проф. Д-р Лъчезар Гроздински

Ангиология и флебология

Проф. Д-р Лъчезар Гроздински е Председател на Националното дружество по ангиология и флебология, Председател на комисията по ултразвукова съдова диагностика и Член на управителните съвети на Българското дружество по Ендоваскуларна терапия. От 1981 до 1989 г. е асистент, старши и главен асистент в сектора по Ангиология към Национална кардиологична болница. От 1990 г. е Гл. асистент и завежда сектор по Ангиология в УБ Св. Екатерина. Бил е на краткосрочни специализации в Англия – 1989 г. и САЩ – Харвард – 1992 г. От 2010 г. е професор по Ангиология, а от 2012 г. и началник отделение по Ангиология и Флебология, София.

🩺 Доц. Д-р Стоян Ханджиев

Гастроентерология и хепатология

Доц. Д-р Стоян Ханджиев е сертифициран експерт по конвенционална, доплерова и интервенционална абдоминална ехография: перкутанни бипосии, радиофреквентна високочестотна термоаблация на чернодробни тумори, дренажни процедури на черен дроб, перитонеално и ретроперитронеално пространство под ехографски контрол, перкутанен трансхепатален билиарен дренаж под ехографски и рентгенов контрол; конвенционална горна и долна ендоскопия; сляпа чернодробна биопсия по метода на Менгини.

🩺 Д-р Стефан Стефанов

Съдова хирургия

Д-р Стефан Стефанов е едни от водещите специалисти в областта на съдовите заболявания и диабета, въвел е за първи път в България редица операции към стъпалните съдове при тези болни. Публикувал е резултатите си в български и международни научни списания. СПЕЦИАЛИЗАЦИИ И КВАЛИФИКАЦИИ: Университетска болница – Залцбург, Австрия, Хибридна хирургия при диабетно болни – проф. Т. Холценбайн; Шпаер, Германия (Съдова хирургия), Комбинирани оперативни методи при диабетици – проф. Г. Руменапф; Университетска болница – Виена, Австрия, Стентиране при аневризми на коремната аорта; Университетска болница – Виена, Австрия – Съдова хирургия, Дистални артериални реконструции при диабетноболни.

🩺 Д-р Николай Недев

Лъчелечение и радиохирургия. Радиационен онколог

Д-р Николай Недев е специалист по радиационна онкология и лъчетерапия – лъчелечение с модулиране на дозата (IMRT), развил първата IMRT програма в Нова Зеландия, стереотактична радиохирургия и радиотерапия, тумори на глава и шия, мозъчни тумори, управление на качеството в лъчелечението. Образование: Специалност по Радиационна Онкология за Австралия и Нова Зеландия след взети изпити в Австралия и Нова Зеландия; Специалност по Радиационна Онкология в Южна Африка, след 4 години специализация и взети изпити в Кейп Таун; Взет лиценз и регистрация като лекар в САЩ, USMLE Step 1 and 2, English test, ECFMG certificate; Медицински университет – гр. Варна, Диплома за лекар, завършил в първите 5% по успеваемост на випуска; Преминал изпит за регистрация като лекар в Южна Африка.

🩺 Д-р Асен Келчев

Кардиохирургия

Д-р Асен Келчев е кардиохирург, един от водещите специалисти в:
1. Минимално инвазивна и реконструктивна митрална, трикуспидална и аортнa клапна хирургия.
2. Хирургия на аортния корен, възходящата аорта, аортната дъга и торакоабдоминалния аортен сегмент, включващ отворен, ендоваскуларен или хибриден подход.
3. Миокардна реваскуларизация (аорто-коронарен байпас) с използване на артериални графтове (рутинно използване на двете вътрегръдни артерии) с цел осигуряване на оптимален дългосрочен резултат от оперативното лечение. Минимално инвазивен аортокоронарен байпас (MIDCAB) посредством мини лява торакотомия.
4. Хирургия при сърдечна недостатъчност. Миокардна реваскуларизация при напреднал стадий на сърдечна недостатъчност. Митрална клапна реконструкция или протезиране при пациенти с функционална митрална инсуфициенция. Реконструкция на лява камера по метода на Дор при постинфаркна левокамерна аневризма.
5. Хирургично лечение на предсърдното мъждене включващо радиофреквентна или криоаблация. Изолиране на ухото на ляво предсърдие с цел намаляване на емболичните инциденти свързани с предсърдното мъждене.
6. Хирургично лечение на острият белодробен тромбемболизъм.
7. Спешни състояния в кардиохирургията. Хирургично лечение при дисекация на аортата, миокардна реваскуларизация при остър миокарден инфаркт, хирургично лечение на механичните усложнения на миокардния инфаркт (руптура на междукамерната преграда, руптура на свободната стена на лява камера, руптура на папиларен мускул с развитие на остра митрална инсуфициенция). Осигуряване на механична циркулаторна подкрепа посредством ECMO (extracorporeal membrane oxygenation).
8. Хирургично лечение при болести на перикарда.
9. Участие в мултидисциплинарни екипи за решаване на комплексни медицински случаи в областта на кардиоторакалната и съдова хирургия.
Д-р Асен Келчев има следните специализации и квалификации: Хирургия на аортния корен – Edwards EMEAC Headquarters Nyon, Switzerland. Техники за извършване на съдова анастомоза – Barcelona, Spain. Техники за минимално инвазивна хирургия на митрална клапа – Hospital Louis Pradel, Lyon France. Хирургично лечение на заболявания на митрална и трикуспидална клапи – Herz Centrum Munich, Germany. Алтернативни методи на миокардна реваскуларизация – Essen, Germany. Aortic Valve Repair Summit, Brussels, Belgium. Хирургично лечение на заболявания на аортата, New York USA. Минимално инвазивна кардиохирургия, Washington D.C. USA. Хирургично лечение на предсърдното мъждене , Vienna Austria. Edwarsd SAPIEN XT , TAVI Training Program: Edwards EMEAC Headquarters Nyon, Switzerland.

Това са само част от водещите специалисти, при които ще ви запишем час.

Ние не предлагаме просто записване на час при лекар/специалист, а възможност да бъдете прегледани и лекувани от водещите лекари/специалисти в областта.

Нашите оператори ще Ви насочат от какъв лекар/специалист имате необходимост (ако не сте избрали такъв) и ще Ви препоръчат най-добрия за Вашия здравословен проблем.

Ще може да се възползвате от ново и модерно оборудване, висококвалифицирани лекари/специалисти, иновативни методи на работа и не на последно място от лукса в болниците.

Имаме договори с водещите лечебни заведения и лекари/специалисти.

Ако имате необходимост да бъдете превозени с линейка до лечебното заведение, то ние ще Ви закараме до там и ако е необходимо ще Ви върнем. Услугата се извършва на територията на цялата страна и се заплаща по ценоразпис на ЕНА първа помощ. Записването на час не е обвързано с ползване на линейка.

❗ Не чакайте да стане прекалено късно. Вземете мерки на време.
❗ Не отлагайте. Погрижете се за вашите близки.
❗ Ранното лечение дава възможността за бързо възстановяване.

Цената на избраната услуга е по ценоразпис на лечебното заведение и се заплаща на лечебното заведение. Работим с направления.

За информация и записване:
☎️ 0882 001 110 (Viber и WhatsApp) – от понеделник до петък, от 9.00 до 16.00 часа

Можете да си запишете час на телефон 0882 001 120 (Viber и WhatApp), от понеделник до петък, от 09.00 до 16.00 часа.

Нашите оператори ще Ви насочат от какъв лекар/специалист имате необходимост (ако не сте избрали такъв), ще Ви препоръчат най-добрия за Вашия случай и ще ви запишат час.

➡️ кардиология и ангиология

Високо кръвно налягане, сърдечна недостатъчност, ритъмни нарушения, предсърдно мъждеене, тахикардия

Разширени вени, съдови проблеми, атеросклероза, венозна тромбоза, лимфедем

➡️ съдова хирургия

Артериални и венозни заболявания. Аневризми на коремна аорта. Диабетно стъпало

➡️ гастроентерология и хепатология

Рефлукс, язва, гастрит, киселини, хиатална херния, подагра, жлъчни и чернодробни проблеми, болести на панкреаса

➡️ неврология и неврохирургия

Дискова херния, нарушение на хипоталамуса, епилепсия, болки в гърба, скованост, парализа, отслабени рефлекси, припадъци, зрителни нарушения

➡️ ортопедия

Затруднено ходене, намалена или лисваща подвижност на ръка или крак, болки в коленете, болки в тазобедрената става, накуцване, израстнало кокалче

➡️ урология

Проблеми с простатата, камъни в бъбреците и в пикочните пътища, цистит. Често уриниране, проблеми с уринирането, болки в областта на пикочния мехур, оцветяване на урината, болка или уголемяване на тестисите, сексуална и еректилна дисфункция

➡️ онкология

Онкологични заболявания – рак на дебелото черво, рак на простатата, рак на маточната шийка, рак на гърдата, рак в мозъка, рак на белия дроб, рак на тестиса

➡️ лъчелечение

Най-новата и модерна апаратура на Балканите, включително възможност за Стереотактична радиохирургия (СРХ).

Call Now Button