ЕНА първа помощ
домашно посещение на лекар

Домашно посещение на лекар – цена и качество

Колко струва домашно посещение на лекар и налагало ли ви се е да търсите вашият личен лекар за домашно посещение? Спомняте ли си какво се случи след като заявихте такова?

Всички знаем, че личните лекари имат много запазени часове и понякога е трудно да вместят в графика си извънредно домашно посещение.

Много често те извършват домашни прегледи само през определени дни и часове, което не съвпада с нуждата на техните пациенти. Проблемът произлиза от това, че едно джипи отговаря за предоставянето на медицинска грижа за много хора, с различни нужди.

Ето защо, общопрактикуващите лекари срещат усложнения в предоставянето на медицинска услуга, която да удовлетвори всички своите пациенти.

Ние сме сигурни, че всеки един човек, положил Хипократовата клетва, прави всичко възможно, за да предостави качествена грижа на своите пациенти. Въпреки това пречките, пред които е изправена системата на здравеопазването провокират нуждата от частни прегледи от лекар по домовете.

В тези случаи вие сами намирате лекар, който да ви посети в дома ви и да ви предостави медицинската консултация, от която се нуждаете. В днешно време тази услуга е много популярна, защото е относително по-бърза от посещение на лични лекар, а и много по-удобна.

Какво е най-важното при предоставянето на качествена медицинска грижа

Ако трябва да отговорим с една дума, то тя ще е внимание. Всеки човек иска да знае, че когато посети лекар или заяви домашен преглед ще получи нужното внимание. В това число влизат отделянето на време, в което лекаря да разбере каква е нуждата на пациента. След това следва прилагането на качествена медицинска услуга по облекчаването на състоянието на пациента.

Когато сме уплашени за здравето си, искамe да получим незабавна грижа от лице, което знае как да успокои неприятните здравословни състояния, през които преминаваме. В някои случаи нямаме време да стигнем до болнично заведение или личен лекар, за това е важно да можем да получим качество домашно посещение от лекар.

Може да заявите неотложна помощ от медицинска сестра, общопрактикуващ лекар или специалист, които да ви обърнат нужното внимание и да облекчат състоянието ви.

Цена на домашно посещение на лекар

За здравето няма цена, но все пак това си остава един от най-важните фактори за българина при използването на която и да е услуга. Някои от вас сигурно си мислят, че частните домашни посещения от лекар са скъпа услуга, но това далеч не е така.

Разбира се, когато искате да получите качествена услуга трябва да сте готови да заплатите определена сума, но в случая ви гарантираме, че цената е доказателство за качество.

Поради бързо менящите се цени в сектора на медицинските услуги е трудно да ви посочим цена, която ще е актуална и след година. Това обаче не ни пречи да разгледаме някои от най-важните ценообразуващи фактори, когато става въпрос за частни домашни посещение от лекар или частна линейка.

Като за начало цената на услугата е различна според населеното място. Ако живеете в голям град и се нуждаете от домашно посещение цената се определя от големината на населеното място и броя на предоставените подобни услуги.

Ако живеете извън града и заявите доктор на повикване, то най-вероятно в цената ще се включат и транспортните разходи до мястото, на което живеете.

Следващият фактор е квалификацията на медицинското лице, което искате да ви прегледа. За да разберете повече може да разгледате нашата страница с цени, която ще намерите в менюто.

Когато говорим за цена на домашните посещения е важно да отбележим какво не е включено в нея. В случая, в цените, които предлагаme не са включени манипулации и консумативи. Това е така, защото тези неща зависят от състоянието на пациента.

Ние предоставяме качествени медицински услуги 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината!

Нуждаете се от услугите на частна линейка в София?
За връзка с Ena1111
Call Now Button